Op zoek naar auto verzekeringen?

 
auto verzekeringen
Lijst met verzekeraars van BA-autoverzekeringen actief op de Belgische markt FOD Economie.
Koninklijk besluit van 16 april 2018 tot vaststelling van de voorwaarden van de verzekeringsovereenkomsten tot dekking van de verplichte aansprakelijkheid inzake motorrijtuigen. Wet van 21 november 1989 betreffende de verplichte aansprakelijkheidsverzekering inzake motorrijtuigen. Wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen. Wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen.
Autoverzekering: bespaar tot 66% Tariefchecker.
De groene verzekeringskaart die zich in je auto zou moeten bevinden vermeldt sowieso de einddatum. De meeste verzekeringen moet je opzeggen minstens 3 maanden voordat ze aflopen om een stilzwijgende verlenging te vermijden. De informatie die je nodig hebt bevindt zich op je registratiebewijs roze document, je huidige verzekeringsbewijs groen document en je rijbewijs.
Goedkope autoverzekering per kilometer in België.
Dat is tot 50% goedkoper dan een gewone autoverzekering. Hoe je je auto verzekert, kies je zelf: alleen in Burgerlijke Aansprakelijkheid BA of met een van onze 3 Omnium-verzekeringen Kleine Omnium, Kleine Omnium Plus of Full Omnium. 24u/24 bereikbaar bij schade.
Autoverzekering simulatie: bereken de verzekering voor je auto KBC Bank Verzekering.
Welke verzekeringen kun je afsluiten? De basis: de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid. Als je met je auto op de openbare weg rijdt, ben je verplicht om minstens een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid BA te sluiten. Die verzekering vergoedt namelijk de schade die je aan anderen toebrengt als je zelf in fout bent.
Autoverzekeringen voor jongeren: peperduur, maar. Radio 2, de grootste familie.
aantal afgelegde kilometer per jaar: er zijn verzekeringen die zich richten op bestuurders die minder dan 10.000 per jaar rijden. auto voor je werk of niet: als je je eigen auto moet gebruiken om veel rond te rijden voor het werk, dan zal de premie wellicht hoger zijn.
Autoverzekeringen en praktische info voor je auto.
Ontdek ons aanbod 2 maanden lang voor 2! Geniet zo van de magazines, toegang tot de website, advies op maat, spaartips. Registreren Ons contacteren. Auto fiets: Autoverzekering. Vergelijk de autoverzekeringen. Profiteer van de kortingen die we bij onze partners hebben bekomen en van een contract aangepast aan je behoeften!
Autoverzekeringen simuleren en vergelijken België Spaargids.be.
Aangeboden in gezinspakket: brand, auto en familiale. De waarborgen van Touring autoverzekering: 1 Dankzij onze Bonus/Malus verhoogt uw premie niet bij uw eerste ongeval 2 100% bereikbaar, 24u/24 3 Gratis bijstand bij ongeval 4 Marktleider in directe verzekeringen sinds 15 jaar Eerste kilometerverzekeraar in België.
Autoverzekering. Untitled-2.
aanbod onder voorwaarden. KORTING OP UW BA OMNIUM. De autoverzekering van AXA. een uiterst volledige basisdekking waaraan u makkelijk dekkingen toevoegt naargelang uw behoeften. U heeft een nieuwe of recente auto? Prijs berekenen online verzekeren. Uw auto is ouder dan 2 jaar?
Autoverzekeringen Crelan.
Dat bespaart u alvast heel wat heen-en-weergeloop. Crelan werkt voor autoverzekeringen samen met Fidea Verzekeringen 1. Burgerlijke aansprakelijkheid BA. Dit is de verplichte autoverzekering die de materiële en lichamelijke schade dekt die u als bestuurder zou toebrengen aan andere weggebruikers. De omniumverzekering dekt de schade aan uw eigen voertuig.: Schade door een ongeval. Dit is vooral belangrijk wanneer uzelf in fout bent of wanneer de tegenpartij niet gekend is. In dat geval wordt u immers niet vergoed door de BA-verzekering van de tegenpartij. Schade door diefstal, brand, vandalisme of glasbreuk. Deze dekking is ook apart verkrijgbaar als gedeeltelijke omniumverzekering. Met een bijstandsverzekering gaat u met een gerust gemoed op weg. Deze verzekering dekt in binnen en buitenland.: bijstand aan uw voertuig pechverhelping, vervangwagen. personenbijstand medische kosten, repatriëring. Bundelen is winnen met Elit3. Kiest u ervoor om uw gezinspolis, auto en woonverzekering bij Fidea af te sluiten, dan komt u in aanmerking voor exclusieve Elit3-voordelen.
Autoverzekering offerte en contract aanvragen Ethias.
In geval van klacht, kan u zich wenden tot Ethias, Prins-Bisschopssingel 73 te 3500 Hasselt, fax 011 85 61 10, klachtenbeheer@ethias.be. Indien u geen voldoening krijgt, kan u zich wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel, fax 02 547 59 75.

Contacteer ons