Resultaten voor van miert

 
van miert
Van Miert Boekhoudkantoor BVBA BE 0423.949.782 Lommel.
Met een Finance of Business Login consulteert u de officiële publicaties in het Staatsblad. Bekijk alle officiële publicaties van Van Miert Boekhoudkantoor in het Staatsblad. Met een Finance of Business Login consulteert u de RSZ-gegevens. Consulteer RSZ-gegevens van Van Miert Boekhoudkantoor.
Twee weduwes bij kist Karel Van Miert Gazet van Antwerpen.
De twee vrouwen schieten goed op en vielen elkaar donderdag in de armen voor de kist van hun man. Vrijdagnamiddag en avond kon het publiek in het gemeentehuis van Beersel in Alsemberg nog een laatste groet brengen aan Karel Van Miert.
Karel Van Miert Wikipedia.
Frans Andriessen Martin Bangemann Leon Brittan António Cardoso e Cunha Henning Christophersen Christiane Scrivener Jacques Delors Jean Dondelinger Ray MacSharry Manuel Marín Abel Matutes Karel Van Miert Bruce Millan Filippo Maria Pandolfi Vasso Papandréou Carlo Ripa di Meana Peter Schmidhuber.
Paul Van Miert Vlaams Parlement.
Bekijk de documentenfiche. Voorstel van decreet houdende wijziging van het decreet van 8 juli 2016 houdende invoering van een regelluw kader in functie van de proefprojecten basisbereikbaarheid. van Annick De Ridder, Karin Brouwers, Marino Keulen, Paul Van Miert, Dirk de Kort en Lies Jans.
Hartstilstand op ladder werd Karel Van Miert 67 fataal Binnenland Nieuws HLN.
Karel Van Miert leidde het Vlaamse socialisme naar een nieuw tijdperk en groeide zelf uit tot de machtigste man van Europa, een titel die wat sp.a betreft zijn" politieke grandeur eer aandoet. Karel Van Miert leidde de SP gedurende tien jaar.

Het Boekhoudkantoor Van Miert is begin jaren negentig in Vosselaar opgericht. Rik Van Miert nam tal van taken op zich: boekhouding, belastingaangiftes, landbouwleningen, exploitatievergunningen enz. Chris Van Miert besloot al snel om zich te specialiseren in één vakdomein. Na zijn opleiding boekhouding-fiscaliteit, werd het initiatief genomen om het bestaand cliënteel intensief te begeleiden op fiscaal vlak en tegelijk uit te breiden.

Contacteer ons