Resultaten voor welke verzekeringen zijn verplicht in belgie

 
welke verzekeringen zijn verplicht in belgie
Ik wil starten Welke verzekeringen moet ik afsluiten? ikwilstarten.
Hij of zij kan met jou overlopen welke risicos je eventueel zelf draagt, en welke je verzekert. Sommige verzekeringen zijn niet verplicht, maar zeker wel interessant. Auteur: tekst aangeleverd door KBC Verzekeringen. Verzekeringen zijn veel meer dan vaste kosten voor jouw onderneming. Ze bieden je de bescherming die je als ondernemer goed kan gebruiken. Stap voor stap naar je lancering? Vul hier je persoonlijke stappenplan in!
Welke verzekeringen zijn verplicht? Wikifin.
Suggesties voor in de klas. Financial literacy @ School: innovatief lesmateriaal. PDF-versie Printvriendelijke versie. Welke verzekeringen zijn verplicht? Een verzekering is verplicht zodra de wet ze oplegt. Dat is bv. meestal het geval wanneer u een activiteit wil gaan uitoefenen of een erkenning wil krijgen.
Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht? ADMB.
Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht? In België zijn bepaalde verzekeringen verplicht. Hieronder vindt u een beknopt overzicht. Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid motorrijtuig. U bent wettelijk verplicht om voor uw motorrijtuig bromfiets, auto, quad, een aansprakelijkheidsverzekering te nemen, beter gekend als de autoverzekering.
Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht? Sadi Claeys.
Wij helpen u graag verder. Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht? In België zijn volgende verzekeringen verplicht.: Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid motorrijtuig. U bent wettelijk verplicht om voor uw motorrijtuig bromfiets, auto, quad, vrachtwagen, een aansprakelijkheidsverzekering te nemen, beter gekend als de autoverzekering.
Ziekteverzekering Vlaanderen.be.
Die sociale zekerheid biedt aan de aangeslotenen bescherming bij ziekte, invaliditeit en werkloosheid. Om aangesloten te zijn bij de sociale zekerheid van een land, betaalt u een zogenaamde sociale bijdrage. In België is iedere werknemer en zelfstandige verplicht aangesloten bij de sociale zekerheid.
Verplichte Verzekeringen voor Particulieren Verzekering Help.
Over verplichte verzekeringen voor particulieren in België kunnen we kort zijn: er zijn er geen. In België is er geen enkele verzekering die in het algemeen, voor iedereen, verplicht is. Er zijn wel verzekeringen die in bepaalde situaties verplicht zijn.
Welke verzekeringen zijn verplicht in België en welke niet? Blogbox.
Een goede verzekering kan je hoge kosten besparen. De relatief lage premie die je maandelijks of jaarlijks betaald kan voorkomen dat je later in financiële problemen geraakt na bijvoorbeeld een ongeluk. Maar welke verzekeringen zijn in België eigenlijk verplicht, en welke zijn niet verplicht maar wel verstandig om af te sluiten?
Welke verzekeringen zijn nuttig op reis? Verzekeringen.be.
Wanneer je met jouw auto in het buitenland betrokken raakt bij een ongeval, zal jouw autoverzekering geldig zijn indien het land waar je bent op de groene kaart staat. De omniumverzekering, de rechtsbijstandverzekering en de bestuurdersverzekering kunnen zowel in België als in het buitenland nog nuttige bijkomende verzekeringen zijn.
Brandverzekering in België Verzekeringen.be.
Uit welke dekkingen bestaat een brandverzekering? Welke factoren bepalen de prijs van mijn brandverzekering? Bereken de beste prijs voor je brandverzekering. Wat is de brandverzekering? De brandverzekering biedt je bescherming tegen schade aan je woning en inboedel. Aanvullend dekt ze je ook voor je burgerlijke aansprakelijkheid naar anderen toe. Lees méér over de mogelijke waarborgen van de brandverzekering. Is de brandverzekering wettelijk verplicht in België? Wettelijk gezien is de brandverzekering geen verplichte verzekering. Niettemin bestaan er wel enkele verplichtende omstandigheden. Denk maar aan de situatie waar een verhuurder zijn huurder verplicht om een brandverzekering af te sluiten.
Welke verzekeringen zijn verplicht voor particulieren? 123Verzekeringen.be.
Welke verzekeringen zijn verplicht voor particulieren? In België zijn er maar enkele verzekeringen die wettelijk verplicht zijn. Daarnaast zijn er een aantal andere verzekeringen die om contractuele reden wel verplicht kunnen gesteld worden. Verzekeringen zijn een noodzakelijk kwaad waar echter niemand meer zonder kan.

Contacteer ons