Op zoek naar marsh verzekeringen bfov?

 
marsh verzekeringen bfov
Verzekering Hobbytimer" Spaargids.be forum.
Vraag gewoon naar het allerlaagst mogelijke tarief enkel" BA" bij je bank / verzekeraar, ik heb dat zo gedaan en betaal slechts 252 per jaar verzekering. Al die speciale" verzekeringen" zoals kilometerverzekering enz dikke zever. Berichten: 15 Lid geworden op: 21 Feb 2014 Contact.: Re: Verzekering Hobbytimer." Bericht door Foinke 23 Februari 2014, 0956.: Is dit eigenlijk een openstaande val om hier anderen reclame te laten maken voor deze verzekeringsmakelaar?: Neen dat was zeker niet mijn bedoeling. Ik probeer gewoon een gelijkaardige verzekering te vinden voor onze 2 hobby auto's' in eigen streek zonder verplichting om andere polissen af te sluiten zoals die Erard inderdaad voorstelt. De oldtimer verzekering van Marsh in samenwerknig met BFOV is mij bekend.
Vlaamse Oldtimer Club VZW VOC.
Hiervoor dient de eigenaar van het voertuig contact te nemen met onze makelaar MARSH teneinde in contact gebracht te worden met een erkend expert van de BFOV. Hieronder een uittreksel van de folder van Marsh: OMNIUM. Deze kan enkel en alleen onderschreven worden voor voertuigen verzekerd via B.A.
Marsh / Verzekeringsmakelaars voor verzekeringsadvies Marsh Roeselare Verzekeringsmakelaars.
Marsh biedt diensten aan op het vlak van risicobeheer en verzekeringsadvies, aan zowel ondernemingen als openbare instellingen, beroepsfederaties en particulieren. De dienstverlening beslaat de identificatie, analyse, evaluatie, controle, transfert of alternatieve financiering van risico's, alsook de preventie van risicos en schadebeheer.

Contacteer ons