Resultaten voor touring verzekeringen

 
touring verzekeringen
Touring Verzekeringen heeft nieuwe CEO kmo-insider.
Met 150 werknemers beheert de onderneming de auto, motor of woonverzekering voor meer dan 150.000 klanten. Via haar Click-Call-Face concept combineert Touring Verzekeringen de online verkoop van verzekeringen met een dienstverlening via haar shops en callcenter, volgens de behoeften van de klant.
Verzekeringsmaatschappij in België Touring Verzekeringen.
Meer hebt u niet nodig om te ontdekken welk tarief u zou genieten voor een motorverzekering bij Touring Verzekeringen. Simulatie Gratis online. Kies voor een volledige en voordelige bescherming van uw bezit, uw rechten, uw verantwoordelijkheid en die van uw gezin.:
Nieuwe topman voor Touring Verzekeringen Gazet van Antwerpen.
François-Valéry Lecomte wordt de nieuwe topman van Touring Verzekeringen.Hij volgt Patrick De Baets op, die naar de hoofdzetel van AXA in Parijs verhuist om daar de leiding op te nemen van de nieuwe bedrijfseenheid directe bescherming. Touring Verzekeringen is een dochterbedrijf van AXA.
Touring Verzekeringen Promotiecode 10% Korting April 2018 voor België.
Bij Touring Verzekeringen ben je aan het juiste adres voor het afsluiten van een auto, motor, bestelwagen en woningverzekering. Als je je nu verzekert bij Touring Verzekeringen ben je verzekert van gratis bijstand bij een ongeval. Sluit dus vandaag nog je autoverzekering af bij Touring Verzekeringen!
Touring Verzekeringen Bureaucratisch en Onpersoonlijk Beleid Forum Test-Achats.
Algemene regel bij Touring Verzekeringen is dat je alles zelf moet regelen van de verzekering opstarten tot afspraken die gemaakt worden en opvolging van een ongeval. Zij geven geen persoonlijke service omdat dit ook niet mogelijk met de uitrusting waar ze nu over beschikken. Touring Verzekeringen is een Call Center, geen verzekeraar.
Touring Verzekeringen Aalst Aalst 1207.be.
Touring Verzekeringen Aalst. Molenstraat 17, 9300 Aalst. Delen via e-mail. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Touring Verzekeringen Aalst in 9300 Aalst. 1207.be, zoveel meer dan een nummer.
Touring Verzekeringen HLN.
Rijgedrag bepaalt hoogte autoverzekering jongere. Auto Om jongeren aan te zetten tot een veilig rijgedrag, lanceert Touring Verzekeringen TATV een systeem waarbij het rijgedrag van de jongere bepalend. Meest gelezen op HLN. Koppel verdacht van moord op gevangenisverpleegster, sloeg al.
Klachten over Touring verzekeringen? Ontevredenklanten.be.
Klacht over Touring verzekeringen melden. RECENT GEMELDE KLACHTEN. Klacht Touring verzekeringen: Touring verzekeringen: oplichters. Ga nooit bij Touring verzekeringen! Touring verzekeringen stuurde mij een aantal maanden geleden een aanmaning voor het betalen van 4 achterstallige maandpremies, terwijl deze premies wel degelijk waren betaald.
Contact Touring.
Touring Verzekeringen voor jouw auto motor en woningverzekering. maandag tot vrijdag van 08u30 tot 17u30. andere locaties voor Touring Verzekeringen. Vind een ander verkooppunt via SHOPFINDER. Of vul het contactformulier in. Je wordt doorgestuurd naar de site van Touring Verzekeringen.
touring verzekeringen.
Touring staat vooral bekend door hun dienst pechverhelping, maar door de overname in 2006 door de AXA groep maakt Touring Verzekeringen nu deel uit van AXA België en heeft geen relaties meer met de mobiliteitsorganisatie Touring. dVO Bedrijven TOURING VERZEKERINGEN N.V.

Contacteer ons