Op zoek naar verplichte verzekeringen belgie?

 
verplichte verzekeringen belgie
Verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging en uitkeringen Belgium.be.
Als verzekeringshouder of persoon ten last heeft u recht op een vergoeding van de verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging en uitkeringen als u aangesloten bent bij een verzekeringsinstelling een ziekenfonds, de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering of de Kas der Geneeskundige Verzorging van de NMBS Holding.
Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht? ADMB.
Uiteraard zijn er ook heel wat verzekeringen die niet bij wet verplicht zijn, maar die wel een belangrijke bescherming vormen voor u, uw gezin en/of onderneming. ADMB Verzekeringen helpt u hierbij graag verder. Neem contact met mij op. ADMB Verzekeringen Sint-Niklaas.
Verzekeringen voor partculieren: de essentie begrijpen dankzij Companeo.be.
De enige verplichte verzekering in België is de Burgelijke Aansprakelijkheid Autoverzekering, maar ook de andere verzekeringen kunt u niet missen. Ze zijn op te delen in verzekeringen voor uw gezin en gezondheid, uw woning en uw vrijetijdsbesteding. Voor particulieren kunnen we het aanbod verzekeringen opdelen in drie grote categorieën.:
Enkel de verzekering BA Auto is verplicht. Waarom dan nog andere verzekeringen nemen die in België en in het buitenland gelden? Kantoor Theeus Marc NV.
Waarom dan nog andere verzekeringen nemen die in België en in het buitenland gelden? Cijfers zeggen vaak meer dan woorden. Velen onder ons rijden dagelijks met de auto, wat het toenemend aantal problemen en ongevallen verklaart. De verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid vergoedt elk slachtoffer van een verkeersongeval, dus ook voetgangers, passagiers of fietsers, alsook de schade aan hun goederen.
Woningverzekering Belgium.be.
Een woningverzekering biedt een aantal wettelijk verplichte basisdekkingen, maar verschilt voor de rest van verzekeraar tot verzekeraar. Het is dus belangrijk om goed na te gaan welke risico's' al dan niet door de polis gedekt worden. De kostprijs premie van de verzekering is afhankelijk van de oppervlakte en de geschatte waarde van de woning en de inboedel. Om een correcte en volledige uitbetaling in geval van schade te garanderen, is het heel belangrijk dat u uw woning en inboedel tegen de juiste waarde verzekert. De verzekeraars zijn verplicht om hun klanten hiervoor een evaluatierooster aan te bieden. Als de consument dat rooster correct invult, heeft hij de garantie dat hij volledig vergoed zal worden. Algemene informatie over verzekeringen op de website van de FOD Economie.
Brandverzekering in België Verzekeringen.be.
Let wel op want het gaat hier niet om een verplichting van een brandverzekering op zich, maar wel om een verplichte opname van een dekking die derden vergoedt als ze lichamelijke schade zouden oplopen door brand of explosie in je woning.
Verplichte verzekeringen Driesen-Huysmans.
Gebouwen, goederen en transport. Wie is wie? You are here. Home Verzekeringen Zelfstandigen Verplichte verzekeringen. Naast de aanbevolen verzekeringen zijn er voor zelfstandigen en kmo's' ook enkele verplichte verzekeringen. Burgerlijke aansprakelijkheid BA bedrijfswagens: net zoals voor autos van particulieren, is deze verzekering ook verplicht voor bedrijfswagens.
Verplichte verzekering Onafhankelijke Ziekenfondsen.
Dat is de verplichte ziekteverzekering. Het Rijksinstituut voor ziekte en invaliditeitsverzekering RIZIV beheert, organiseert en controleert deze verplichte ziekteverzekering via de verschillende ziekenfondsen. Elke rechthebbende moet zich bij een ziekenfonds aansluiten om recht te hebben op de verzekering voor geneeskundige verzorging en arbeidsongeschiktheid.
Verplichte Verzekeringen voor Particulieren Verzekering Help.
U bent hier: Home / Verplichte Verzekeringen voor Particulieren. Verplichte Verzekeringen voor Particulieren. Over verplichte verzekeringen voor particulieren in België kunnen we kort zijn: er zijn er geen. In België is er geen enkele verzekering die in het algemeen, voor iedereen, verplicht is.
Welke verzekeringen zijn verplicht? Wikifin.
De FSMA publiceert om de drie maanden een lange lijst van verplichte verzekeringen op haar website. Het gaat voornamelijk om verzekeringen die in het kader van specifieke beroepen moeten afgesloten worden. Voor particulieren zijn er maar weinig verplichte verzekeringen. De bekendste zijn de autoverzekering en de verzekering arbeidsongevallen.

Contacteer ons