Meer resultaten voor verplichte verzekeringen belgie

 
verplichte verzekeringen belgie
Ik wil starten Welke verzekeringen moet ik afsluiten? ikwilstarten.
en/of lichamelijke schade doden of gewonden aan anderen in het verkeer. Verplichte aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. Je eigen schade. Je bedrijfsvoertuig raakt beschadigd door je eigen schuld, of wordt gestolen. Verzekering die de financiële gevolgen van schade aan of diefstal van je voertuig dekt. Je bedrijfsgebouwen en goederen. Denk maar aan computers, voorraden en materieel. Zijn die goed in kaart gebracht en verzekerd tegen brand? En ook tegen diefstal? Verzekering die uw gebouwen en bedrijfsgoederen financieel beschermt tegen de gevolgen van schade door brand, water, storm, natuurrampen, glasbreuk, vandalisme of diefstal. Je winst en vaste kosten. Zijn je winst en de betaling van je vaste kosten veiliggesteld na zware brandschade? Verzekering die na een zwaar schadegeval de daling van het bedrijfsresultaat van uw onderneming vergoedt. Raak je er nog niet helemaal aan uit? Een verzekeringstussenpersoon is wat je nodig hebt! Hij of zij kan met jou overlopen welke risicos je eventueel zelf draagt, en welke je verzekert. Sommige verzekeringen zijn niet verplicht, maar zeker wel interessant.
Verzekeringen: welke zijn verplicht en welke niet? Beobank. beobank-moto. beobank-o. chevron-right. chevron-right-double. chevron-up. Beobank Logo. pos-pin. pos-pin. phone. search. BEOBANK logo.
Via de verplichte ziekteverzekering mutualiteit of ziekenfonds heb je hoogstwaarschijnlijk al een mooie verzekering die je in heel wat gevallen dekt. Maar je kan ook nog extra verzekeringen afsluiten om de kosten die de verplichte ziekteverzekering niet dekt toch terugbetaald te krijgen, bijvoorbeeld een ziekenhuisopname met verblijf in een éénpersoonskamer.
Verplichte verzekeringen Driesen-Huysmans.
Gebouwen, goederen en transport. Wie is wie? You are here. Home Verzekeringen Zelfstandigen Verplichte verzekeringen. Naast de aanbevolen verzekeringen zijn er voor zelfstandigen en kmo's' ook enkele verplichte verzekeringen. Burgerlijke aansprakelijkheid BA bedrijfswagens: net zoals voor autos van particulieren, is deze verzekering ook verplicht voor bedrijfswagens.
Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht? ADMB.
Uiteraard zijn er ook heel wat verzekeringen die niet bij wet verplicht zijn, maar die wel een belangrijke bescherming vormen voor u, uw gezin en/of onderneming. ADMB Verzekeringen helpt u hierbij graag verder. Neem contact met mij op. ADMB Verzekeringen Sint-Niklaas.
Uw verzekeringen als u alleen gaat wonen DVV Verzekeringen.
Binnenkort op eigen benen? Een nieuwe woning inrichten, een eigen nest maken, spannende tijden Maar weet u welke verzekeringen u het best neemt om goed beschermd te zijn? We geven de antwoorden op de belangrijkste vragen. Welke verzekeringen hebt u nodig?
Verzekering Belgium.be.
FOD Economie, KMO, Middenklassen en Energie Regulering en organisatie van de markt. Koning Albert II laan 16. Telefoonnummer: 02 277 77 29. FSMA Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten. Telefoonnummer: 02 220 52 11. Ombudsman van de verzekeringen. Square de Meeus 35.
Welke verzekeringen sluit je af als zelfstandige?
Een tegenslag zit immers in een klein hoekje, en mag natuurlijk nooit de doodsteek voor je zaak betekenen. Hieronder vind je een overzicht van je verplichte verzekeringen, maar ook een lijst met bijzonder nuttige haast even belangrijke verzekeringen. Het valt niet te onderschatten: in 20 jaar tijd is het aantal arbeidsongeschikten in België maar liefst verdubbeld.
Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht? Sadi Claeys.
Voor bepaalde activiteiten is een verzekering verplicht. Bijvoorbeeld als jager moet u een Burgerlijke Aansprakelijkheid Jacht onderschrijven. Voor het gebruik van sommige plezierboten eveneens. Voor professionele klanten onderscheiden we ook nog volgende verplichte verzekeringen.: Verzekering arbeidsongevallen en ongevallen van en naar het werk.
Rechtsbijstandsverzekering in België Verzekeringen.be.
Daarvoor kun je normaal terugvallen op je andere verzekeringen zoals de autoverzekering, brandverzekering en familiale verzekering. Stel dat je aansprakelijk wordt gesteld, dan betaalt het ook niet je boete. Als blijkt dat je bij het afsluiten van de polis al op de hoogte was van cruciale informatie die in een latere fase aanleiding zou geven tot het aanspreken van je verzekering, dan zal je verzekeraar niet tussenkomen.
Is een familiale verzekering verplicht? DVV Verzekeringen.
32 2 286 72 86 buitenland. of log in op My DVV. Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV Verzekeringen. Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren. Kies een consulent. Wie zijn wij.

Contacteer ons