Zoeken naar verplichte verzekeringen belgie

 
verplichte verzekeringen belgie
Verzekeringen voor partculieren: de essentie begrijpen dankzij Companeo.be.
De enige verplichte verzekering in België is de Burgelijke Aansprakelijkheid Autoverzekering, maar ook de andere verzekeringen kunt u niet missen. Ze zijn op te delen in verzekeringen voor uw gezin en gezondheid, uw woning en uw vrijetijdsbesteding. Voor particulieren kunnen we het aanbod verzekeringen opdelen in drie grote categorieën.:
Verzekeringen: welke zijn verplicht en welke niet? Beobank. beobank-moto. beobank-o. chevron-right. chevron-right-double. chevron-up. Beobank Logo. pos-pin. pos-pin. phone. search. BEOBANK logo.
Via de verplichte ziekteverzekering mutualiteit of ziekenfonds heb je hoogstwaarschijnlijk al een mooie verzekering die je in heel wat gevallen dekt. Maar je kan ook nog extra verzekeringen afsluiten om de kosten die de verplichte ziekteverzekering niet dekt toch terugbetaald te krijgen, bijvoorbeeld een ziekenhuisopname met verblijf in een éénpersoonskamer.
Verplichte verzekeringen Driesen-Huysmans.
Gebouwen, goederen en transport. Wie is wie? You are here. Home Verzekeringen Zelfstandigen Verplichte verzekeringen. Naast de aanbevolen verzekeringen zijn er voor zelfstandigen en kmo's' ook enkele verplichte verzekeringen. Burgerlijke aansprakelijkheid BA bedrijfswagens: net zoals voor autos van particulieren, is deze verzekering ook verplicht voor bedrijfswagens.
Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht? Sadi Claeys.
Voor bepaalde activiteiten is een verzekering verplicht. Bijvoorbeeld als jager moet u een Burgerlijke Aansprakelijkheid Jacht onderschrijven. Voor het gebruik van sommige plezierboten eveneens. Voor professionele klanten onderscheiden we ook nog volgende verplichte verzekeringen.: Verzekering arbeidsongevallen en ongevallen van en naar het werk.
Woningverzekering Belgium.be.
Een woningverzekering biedt een aantal wettelijk verplichte basisdekkingen, maar verschilt voor de rest van verzekeraar tot verzekeraar. Het is dus belangrijk om goed na te gaan welke risico's' al dan niet door de polis gedekt worden. De kostprijs premie van de verzekering is afhankelijk van de oppervlakte en de geschatte waarde van de woning en de inboedel. Om een correcte en volledige uitbetaling in geval van schade te garanderen, is het heel belangrijk dat u uw woning en inboedel tegen de juiste waarde verzekert. De verzekeraars zijn verplicht om hun klanten hiervoor een evaluatierooster aan te bieden. Als de consument dat rooster correct invult, heeft hij de garantie dat hij volledig vergoed zal worden. Algemene informatie over verzekeringen op de website van de FOD Economie.
Enkel de verzekering BA Auto is verplicht. Waarom dan nog andere verzekeringen nemen die in België en in het buitenland gelden? Kantoor Theeus Marc NV.
Waarom dan nog andere verzekeringen nemen die in België en in het buitenland gelden? Cijfers zeggen vaak meer dan woorden. Velen onder ons rijden dagelijks met de auto, wat het toenemend aantal problemen en ongevallen verklaart. De verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid vergoedt elk slachtoffer van een verkeersongeval, dus ook voetgangers, passagiers of fietsers, alsook de schade aan hun goederen.
Welke verzekeringen zijn verplicht? Wikifin.
De FSMA publiceert om de drie maanden een lange lijst van verplichte verzekeringen op haar website. Het gaat voornamelijk om verzekeringen die in het kader van specifieke beroepen moeten afgesloten worden. Voor particulieren zijn er maar weinig verplichte verzekeringen. De bekendste zijn de autoverzekering en de verzekering arbeidsongevallen.
Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht? ADMB.
Uiteraard zijn er ook heel wat verzekeringen die niet bij wet verplicht zijn, maar die wel een belangrijke bescherming vormen voor u, uw gezin en/of onderneming. ADMB Verzekeringen helpt u hierbij graag verder. Neem contact met mij op. ADMB Verzekeringen Sint-Niklaas.
Brandverzekering in België Verzekeringen.be.
Let wel op want het gaat hier niet om een verplichting van een brandverzekering op zich, maar wel om een verplichte opname van een dekking die derden vergoedt als ze lichamelijke schade zouden oplopen door brand of explosie in je woning.
Verplichte bromfietsverzekering DVV Verzekeringen.
Verplichte verzekering voor uw bromfiets. Gratis 24/24 bijstand bij ongeval in België. Bel 0800 93 300 en we helpen meteen als u in België een ongeval hebt! De klok rond zelfs. U merkt het: bij ons staat u er nooit alleen voor. Makkelijk uit te breiden voor eigen lichamelijke schade. Wil u uw medische kosten vergoed zien als u een ongeval hebt? Dan kan u de verzekering probleemloos uitbreiden met de optie Lichamelijke Ongevallen. Rechtsbijstand ook verzekerbaar. Bij een ongeval kan er discussie ontstaan over de schadevergoeding. Met deze optie verdedigen wij uw belangen. Zelfs tot voor de rechtbank. Wat is een bromfietsverzekering? Een bromfietsverzekering verzekert uw aansprakelijkheid als u een ongeval veroorzaakt met uw bromfiets. DVV Verzekeringen zal dan in uw plaats alle lichamelijke en materiële schade aan anderen vergoeden.

Contacteer ons