Zoeken naar pv verzekeringen

 
pv verzekeringen
Een job in verzekeringen, wettelijke vermeldingen bij de PV Groep PV Group.
De vennootschappen van de groep PV Verzekeringen hebben een eigen wettelijk bestaansrecht en beschikken over een autonome rechtspersoonlijkheid, maar op deze website worden de woorden PV Verzekeringen, groep of wij soms gebruikt om het geheel van vennootschappen aan te duiden van de Groep PV Verzekeringen of wanneer het niet noodzakelijk is om één welbepaalde vennootschap van de Groep te identificeren.
P V verzekeringen Verzekeringen.be.
Bovendien toont PV verzekeringen zich als een verzekeraar met een menselijk karakter via haar vele initiatieven. Behoren ook tot de PV groep: de makelaarsmaatschappijen Vivium verzekeringen Piette Partners Kortrijkse verzekeraar en de directe verzekeraar Actel Direct. Je vindt hieronder de volgende informatie terug.:
PV Verzekeringen FSMA.
Arces 1a, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10a, 10b, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29. Verzekeringsondernemingen waaraan een vergunning is verleend. 1a, 1b, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10a, 10b, 11, 12, 13, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 23, 26, 27.
PV Verzekeringen cvba Coopkracht.
PV Verzekeringen cvba. PV Groep is een van de weinige grote coöperatieve verzekeringsmaatschappijen in België. Ze staat voor de uitdaging om enerzijds de coöperatieve waarden te koesteren en anderzijds competitief te zijn op een wereldwijde, kapitalistische markt. Hun coöperatieve geest uit zich op diverse terreinen: grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden met ondernemingen die dezelfde waarden delen, initiatieven zoals de Stichting PV die de integratie van jongeren nastreeft tot en met het steunen van de ontwikkeling van de coöperaties in België."
PV Assurances: avec vous quoi qu'il' arrive PV Group.
Bestaande klanten van Actel Direct kunnen op beide oren slapen. Er verandert niets: uw verzekeringen bij Actel Direct blijven gewoon verder lopen, met dezelfde service. Wie een nieuwe verzekering wil, en nog geen klant is bij Actel Direct, kan voortaan een beroep doen op de expertise en de service van de PV adviseurs.

Contacteer ons