Meer resultaten voor winterthur verzekeringen

 
winterthur verzekeringen
Winterthur Verzekeringen Ervaringen Zeker.com.
Is onderdeel van De verzekeringen van Winterthur zijn gemiddeld als volgt gewaardeerd.: Winterthur Verzekeringen is een verzekeraar op het gebied van schade en levenszekeringen. In 2008 is Winterthur overgenomen van SNS REAAL. Kies een Winterthur verzekering. Vorige Pagina: Volgende. Ervaringen met Winterthur.
AXA verzekeringen Verzekeringen.be.
In 2002 worden de verzekeringsactiviteiten losgekoppeld van de bankactiviteiten en wijzigt AXA Royale Belge haar naam in AXA Belgium. Het is deze laatste die in 2008 fuseert met Winterthur, met behoud van de naam AXA Belgium. Bron: de historiek van AXA. Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen maar je weet niet door wie? Bekijk dan welke verzekeraar verzekeringsmaatschappij vandaag jouw polis beheert. Schadeverzekeringen ook wel BOAR genoemd, o.a. autoverzekering, familiale verzekering, pechverhelping. maar ook sparen beleggen en verzekeringen voor professionelen.
Winterthur Verzekeringen opzeggen Opzeggen.nl.
Winterthur Verzekeringen opzeggen. Winterthur Verzekeringen opzeggen. Zeg hier direct Winterthur Verzekeringen op. Winterthur Verzekeringen opzeggen werkt als volgt. Winterthur Verzekeringen opzeggen. Wil je een verzekering van Winterthur Verzekeringen opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast.
Winterthur Verzekeringen Easyswitch.
Winterthur Verzekeringen vergelijken. Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen Winterthur Verzekeringen vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu Winterthur Verzekeringen premie informatie verkrijgen of direct Winterthur Verzekeringen aanvragen. prijsinzichten: toont de leverancier de prijs die je werkelijk betaalt?
Verzekeraar Axa slokt Winterthur op Het Nieuwsblad.
De overname van Winterthur door Credit Suisse is eigenlijk nooit een succes geweest en dat leidde in 2004 tot een eerste verkoopronde. Verscheidene verzekeraars toonden interesse voor Winterthur, inclusief Axa. Maar niemand kon of wou toen voldoende geld op tafel leggen, waarop Credit Suisse aankondigde dat Winterthur wellicht naar de beurs zou worden gebracht.
Historiek.
18/01/2008 Juridische fusie tussen AXA Belgium en Winterthur Europe Verzekeringen. 03/12/2007 Oprichting van het Europese bankplatform AXA Bank Europe. 01/01/2007 AXA neemt Winterthur over. 01/03/2002 AXA Royale Belge wordt AXA Belgium. De bankpool blijft AXA Bank Belgium, afgekort AXA Bank.
Winterthur Brussel, 1170, Vorstlaan 25 Bedrijfsinfo via bsearch.be.
Update uw gegevens. Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen. Winterthur is o.a. opgenomen op volgende zoektermen.: reserveringen verzekering-en-verzekeringen ipt-zelfstandige ipt-verzekering ipt-bedrijfsleider pensioen-toezegging-verzekering.
Overzicht oude verzekeraars Reaal.
Bij Reaal vind je heldere producten. Je bepaalt zelf wat je verzekert, en hoe jij je verzekeringen regelt. Het is wel zo prettig als je kunt leunen op een handige regelaar achter de schermen. Natuurlijk voldoen wij aan de kwaliteitseisen van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
Winterthur Group Wikipedia.
Door die restrictieve houding heeft Winterthur Verzekeringen nooit de sprong voorwaarts kunnen maken om uit de handen van kopers te blijven. Inmiddels is Winterthur Verzekeringen van de Nederlandse markt verdwenen. Via AXA is het bedrijf in handen van SNS Reaal gekomen.

Contacteer ons