Meer resultaten voor verplichte verzekeringen ondernemer

 
verplichte verzekeringen ondernemer
Welke verzekeringen zijn aan te raden voor een zelfstandige? Starters.
Welke verzekeringen zijn aan te raden voor een zelfstandige? Welke verzekeringen aan te raden zijn, is vooral afhankelijk van de activiteiten die je met je onderneming uitvoert. Om je sociaal statuut aan te vullen, zijn volgende verzekeringen aan te raden.:
Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht voor een zelfstandige? Starters.
Voor bepaalde sectoren worden extra verzekeringen vereist, onder meer voor.: aannemers van overheidsopdrachten TIP. bedrijven van dierlijke producten. reisorganisatoren en bemiddelaars. invoer, doorvoer en verwerking van afvalolie. Indien je personeel tewerkstelt zal je ook een aantal extra verplichte verzekeringen moeten aangaan.
Verplichte verzekeringen voor ondernemers arag.nl.
Verplichte verzekeringen ondernemers. zend link per mail. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel op LinkedIn. Social media activeren. Klik op de button om dit artikel te delen. U verstuurt hiermee alleen gegevens naar de aanbieders van sociale netwerken als u dat wilt.
Overzicht van verzekeringen voor ondernemers Sprout.
Een overzicht van alle meest voorkomende en voor de hand liggende verzekeringen: Verzekeringen voor ondernemers. Deze verzekeringen sluit je op persoonlijke titel af, ze gelden alleen voor jou als ondernemer. Ziektekostenverzekering: De zorgverzekering is de enige echt verplichte verzekering. Iedere Nederlander is verplicht een basisverzekering af te sluiten.
7 verzekeringen voor startende ondernemers Ikgastarten.
Bedoeld voor startende ondernemers én voor mensen die nu nog in loondienst zijn, maar overwegen om ook de sprong te wagen. Iedere dag plaatsen wij hier nuttige informatie en tips die het leven van de ondernemer makkelijker en leuker maken. Rabobank kan jou onder meer op weg helpen met een zakelijke rekening en relevante verzekeringen.
Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht? ADMB.
Uiteraard zijn er ook heel wat verzekeringen die niet bij wet verplicht zijn, maar die wel een belangrijke bescherming vormen voor u, uw gezin en/of onderneming. ADMB Verzekeringen helpt u hierbij graag verder. Neem contact met mij op. ADMB Verzekeringen Sint-Niklaas.
Welke verzekeringen sluit ik af als zelfstandige? Wikifin.
een server, computers, te verzekeren tegen schade die niet voortvloeit uit een brand. Afhankelijk van de aard van je zelfstandige activiteit, zijn er nog andere verzekeringen bij wet opgelegd. Je vindt een lijst van de verplichte verzekeringen op de website van de FSMA.
Ik wil starten Welke verzekeringen moet ik afsluiten? ikwilstarten.
en/of lichamelijke schade doden of gewonden aan anderen in het verkeer. Verplichte aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. Je eigen schade. Je bedrijfsvoertuig raakt beschadigd door je eigen schuld, of wordt gestolen. Verzekering die de financiële gevolgen van schade aan of diefstal van je voertuig dekt. Je bedrijfsgebouwen en goederen. Denk maar aan computers, voorraden en materieel. Zijn die goed in kaart gebracht en verzekerd tegen brand? En ook tegen diefstal? Verzekering die uw gebouwen en bedrijfsgoederen financieel beschermt tegen de gevolgen van schade door brand, water, storm, natuurrampen, glasbreuk, vandalisme of diefstal. Je winst en vaste kosten. Zijn je winst en de betaling van je vaste kosten veiliggesteld na zware brandschade? Verzekering die na een zwaar schadegeval de daling van het bedrijfsresultaat van uw onderneming vergoedt. Raak je er nog niet helemaal aan uit? Een verzekeringstussenpersoon is wat je nodig hebt! Hij of zij kan met jou overlopen welke risicos je eventueel zelf draagt, en welke je verzekert. Sommige verzekeringen zijn niet verplicht, maar zeker wel interessant. Auteur: tekst aangeleverd door KBC Verzekeringen. Verzekeringen zijn veel meer dan vaste kosten voor jouw onderneming. Ze bieden je de bescherming die je als ondernemer goed kan gebruiken.
Welke verzekeringen sluit je af als zelfstandige?
Een tegenslag zit immers in een klein hoekje, en mag natuurlijk nooit de doodsteek voor je zaak betekenen. Hieronder vind je een overzicht van je verplichte verzekeringen, maar ook een lijst met bijzonder nuttige haast even belangrijke verzekeringen. Het valt niet te onderschatten: in 20 jaar tijd is het aantal arbeidsongeschikten in België maar liefst verdubbeld.

Contacteer ons