Zoeken naar verplichte verzekeringen ondernemer

 
verplichte verzekeringen ondernemer
Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht? ADMB.
Uiteraard zijn er ook heel wat verzekeringen die niet bij wet verplicht zijn, maar die wel een belangrijke bescherming vormen voor u, uw gezin en/of onderneming. ADMB Verzekeringen helpt u hierbij graag verder. Neem contact met mij op. ADMB Verzekeringen Sint-Niklaas.
Welke verzekeringen zijn wettelijk verplicht voor een zelfstandige? Starters.
Voor bepaalde sectoren worden extra verzekeringen vereist, onder meer voor.: aannemers van overheidsopdrachten TIP. bedrijven van dierlijke producten. reisorganisatoren en bemiddelaars. invoer, doorvoer en verwerking van afvalolie. Indien je personeel tewerkstelt zal je ook een aantal extra verplichte verzekeringen moeten aangaan.
7 verzekeringen voor startende ondernemers Ikgastarten.
Bedoeld voor startende ondernemers én voor mensen die nu nog in loondienst zijn, maar overwegen om ook de sprong te wagen. Iedere dag plaatsen wij hier nuttige informatie en tips die het leven van de ondernemer makkelijker en leuker maken. Rabobank kan jou onder meer op weg helpen met een zakelijke rekening en relevante verzekeringen.
Verzekeringen voor zelfstandige en kleine onderneming.
Een schadeclaim indienen kan voor bepaalde verzekeringen in het klantenportaal, of rechtstreeks via uw verzekeringstussenpersoon. Klik hier voor meer info. Waar kan ik mijn verzekeringen beheren? Uw verzekeringen beheren kan via het klantenportaal, of rechtstreeks bij uw verzekeringstussenpersoon. Waarom kiezen voor AXA?
9 belangrijke verzekeringen voor ondernemers Ikgastarten.
Bedoeld voor startende ondernemers én voor mensen die nu nog in loondienst zijn, maar overwegen om ook de sprong te wagen. Iedere dag plaatsen wij hier nuttige informatie en tips die het leven van de ondernemer makkelijker en leuker maken. Rabobank kan jou onder meer op weg helpen met een zakelijke rekening en relevante verzekeringen.
Ik wil starten Welke verzekeringen moet ik afsluiten? ikwilstarten.
en/of lichamelijke schade doden of gewonden aan anderen in het verkeer. Verplichte aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. Je eigen schade. Je bedrijfsvoertuig raakt beschadigd door je eigen schuld, of wordt gestolen. Verzekering die de financiële gevolgen van schade aan of diefstal van je voertuig dekt. Je bedrijfsgebouwen en goederen. Denk maar aan computers, voorraden en materieel. Zijn die goed in kaart gebracht en verzekerd tegen brand? En ook tegen diefstal? Verzekering die uw gebouwen en bedrijfsgoederen financieel beschermt tegen de gevolgen van schade door brand, water, storm, natuurrampen, glasbreuk, vandalisme of diefstal. Je winst en vaste kosten. Zijn je winst en de betaling van je vaste kosten veiliggesteld na zware brandschade? Verzekering die na een zwaar schadegeval de daling van het bedrijfsresultaat van uw onderneming vergoedt. Raak je er nog niet helemaal aan uit? Een verzekeringstussenpersoon is wat je nodig hebt! Hij of zij kan met jou overlopen welke risicos je eventueel zelf draagt, en welke je verzekert. Sommige verzekeringen zijn niet verplicht, maar zeker wel interessant. Auteur: tekst aangeleverd door KBC Verzekeringen. Verzekeringen zijn veel meer dan vaste kosten voor jouw onderneming. Ze bieden je de bescherming die je als ondernemer goed kan gebruiken.
Zelfstandige wat zijn verplichte en facultatieve verzekeringen.
Zelfstandige wat zijn verplichte en facultatieve verzekeringen. Zolang een onderneming activiteiten uitvoert, krijgt ze te maken met gebeurtenissen die haar resultaten en zelfs haar verdere bestaan kunnen schaden. Bijgevolg moet een zelfstandige ondernemer natuurlijk persoon of vennootschap zich verzekeren tegen onvoorziene tegenslagen als ziekte, brand, arbeidsongevallen, enz.
Verplichte verzekeringen 1819.be.
Zolang een onderneming activiteiten uitvoert, krijgt ze te maken met gebeurtenissen die haar resultaten en zelfs haar verdere bestaan kunnen schaden. Bijgevolg moet een zelfstandige ondernemer natuurlijk persoon of vennootschap zich verzekeren tegen onvoorziene tegenslagen als ziekte, brand, arbeidsongevallen, enz. Niet alle ondernemingen en sectoren zijn onderhevig aan dezelfde risicos. Desalniettemin moeten sommige verzekeringen verplicht afgesloten worden, terwijl het voor andere enkel streng aanbevolen wordt. De meest voorkomende verplichte verzekeringen zijn.:
Welke verzekeringen sluit je af als zelfstandige?
Ondernemen is je eigen boontjes doppen: dat betekent je eigen koers kunnen varen, maar dus ook jezelf voldoende beschermen tegen risicos. Een tegenslag zit immers in een klein hoekje, en mag natuurlijk nooit de doodsteek voor je zaak betekenen. Hieronder vind je een overzicht van je verplichte verzekeringen, maar ook een lijst met bijzonder nuttige haast even belangrijke verzekeringen.

Contacteer ons