Resultaten voor touring verzekeringen antwerpen

 
touring verzekeringen antwerpen
Wie biedt de goedkoopste autoverzekering? Consument Geld HLN.
Hun tijdelijk aanbod geldt nog tot 31 maart wel enkel voor bestuurders die de voorbije vijf jaar gereden hebben zonder ongeval in fout. Touring Verzekeringen biedt drie maanden gratis voor elk nieuw autoverzekeringscontract of voor een bestaand contract met voertuigwijziging.
touring verzekeringen.
Touring staat vooral bekend door hun dienst pechverhelping, maar door de overname in 2006 door de AXA groep maakt Touring Verzekeringen nu deel uit van AXA Belgiƫ en heeft geen relaties meer met de mobiliteitsorganisatie Touring. Touring Verzekeringen opent nieuwe shopformule in Antwerpen Made in Antwerpen.
verzekeringen kbc bank en verzekeringen touring verzekeringen antwerpen.
Plan je route naar Touring Verzekeringen Antwerpen. Categorie: Verzekeringen Verzekeringen Antwerpen. Omschrijving: De openingsuren van Touring Verzekeringen Antwerpen Plantinkaai 22/7 in Antwerpen. Gebruik de knop Plan je route naar om de snelste route uit te rekenen naar Touring Verzekeringen Antwerpen.
Touring Verzekeringen opent nieuwe shopformule in Antwerpen Made in Antwerpen.
Touring Verzekeringen, de Belgische marktleider in directe verzekeringen die deel uitmaakt van AXA-groep, verkoopt verzekeringen via het internet en het callcenter. Daarnaast biedt de onderneming haar producten en diensten ook aan via 10 shops verspreid over het land. Onlangs opende de directe verzekeraar zijn vernieuwde shop in Antwerpen aan de Plantinkaai 22/7.
Touring Verzekeringen Verzekeringen Plantinkaai 22, Sint-Andries, Antwerpen Telefoonnummer Yelp.
Plantinkaai 22, 2000 Antwerpen. 2000 Antwerpen Sint-Andries, Sint-Andries. Telefoonnummer 03 231 81 29. Stuur naar je smartphone. Is dit jouw bedrijf? Reageer op reviews en berichten van klanten. Claimen is gratis en is zo gebeurd. Claim dit bedrijf. Ik denk het niet. Ik heb al beter gehad. Ik ben een fan. Beter dan dit wordt het niet! Hey daar, trendsetter! Je zou de eerste kunnen zijn die een review schrijft voor Touring Verzekeringen.
Touring Verzekeringen Reviews van echte klanten.
Dit betekent dat u als klant geen tussenpersoon heeft. Het bedrijf biedt online verzekeringen aan, maar heeft ook meerdere agentschappen in Belgiƫ. Touring Verzekeringen heeft als doel om klanten op lange termijn te beschermen, dit doen zij vanuit maatschappelijk oogpunt.
Touring Verzekeringen Antwerpen Openingsuren Plantinkaai 22/7.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Touring Verzekeringen Antwerpen. Touring Verzekeringen in Antwerpen is momenteel gesloten maar gaat vandaag terug open van 1330: tot 1630. Touring Verzekeringen Antwerpen. 2000 Antwerpen Categorie: Verzekeringen. Winkelketen: Touring Verzekeringen. Deze week: 29 okt. Volgende week: 05 nov.

De website van Touring Verzekeringen maakt gebruik van cookies om u de beste service aan te kunnen bieden. Door deze website te gebruiken, stemt u in met hun gebruik conform onze verklaring betreffende cookies. We wijzen u erop dat u altijd van mening kunt veranderen en hen kunt weigeren door deze link te raadplegen.
Contact Touring.
Touring Verzekeringen voor jouw auto motor en woningverzekering. maandag tot vrijdag van 08u30 tot 17u30. andere locaties voor Touring Verzekeringen. Vind een ander verkooppunt via SHOPFINDER. Of vul het contactformulier in. Je wordt doorgestuurd naar de site van Touring Verzekeringen.
Touring Verzekeringen Bureaucratisch en Onpersoonlijk Beleid Forum Test-Aankoop.
Touring verzekeringen is totaal anders dan Touring Wegenhulp, meer nog: de slechtste reclame die ze ooit zelf konden en kunnen maken voor hun door iedereen gekende Wegenhulp. Aangemaakt op: 6/07/2014 133800: door: scuripeet. hallo, ik ben niet aangesloten bij touring depannage; ik stond met platte batterij in antwerpen; ik belde maar men zei dat ik ter plaatse moest betalen om aan te sluiten; ik ging naar bancontact en zag dat ik niet genoeg geld had; ik belde om te annuleren; er bleek een sms te zijn verstuurd waarin gevraagd werd binnen de tien minuten te reageren; dit kon niet ik had meer tijd nodig en men had niks van een sms gezegd.

Contacteer ons