Resultaten voor marsh verzekeringen oldtimer

 
marsh verzekeringen oldtimer
Marsh / Verzekeringsmakelaars voor verzekeringsadvies Marsh Berchem Verzekeringsmakelaars.
Marsh biedt diensten aan op het vlak van risicobeheer en verzekeringsadvies, aan zowel ondernemingen als openbare instellingen, beroepsfederaties en particulieren. De dienstverlening beslaat de identificatie, analyse, evaluatie, controle, transfert of alternatieve financiering van risico's, alsook de preventie van risicos en schadebeheer.
Verzekering.
Je kan ook nog steeds het aanvraagformulier afdrukken en invullen, en naar het secretariaat van de club opsturen. De clubverantwoordelijke zal dit document dan voorzien van de clubstempel, en doorsturen naar het verzekeringskantoor MARSH in Roeselare. MARSH doet dan verder het nodige voor de verzekering.
Marsh, Aalst Tel: 053767. Verzekeringsmakelaars goudengids.be.
Een recensie schrijven? Keizersplein 40, 9300 Aalst. 053 76 76 10. Andere interessante bedrijven in de buurt. Van Hee partners. Leopoldlaan 102, 9300 Aalst. Ninovesteenweg 71, 9320 Erembodegem Aalst. Coignau Zakenkantoor bvba. Dorp 28, 9450 Denderhoutem Haaltert. Uw bedrijf toevoegen.
Vlaamse Oldtimer Club VZW VOC.
alle lasten en kosten inbegrepen. Voor groep 1, 2 3 15 jaar. 058, % van de expertisewaarde. Voor alle bijkomende inlichtingen of om een vrijblijvende offerte aan tevragen, neem gerust contact op met MARSH NV. of neem een kijkje op www.bfov-fbva.be rubriek verzekeringen.

Contacteer ons