Meer resultaten voor makelaar verzekeringen

 
makelaar verzekeringen
Verzekeringsmakelaar zoeken.
Uw makelaar is in de eerste plaats een verzekeringsvakman die aan uw zijde staat en u een objectief en deskundig advies kan geven. Door zijn contacten met verschillende maatschappijen, kan hij voor u het beste aanbod selecteren, de meest geschikte dekking aanbevelen en dit aan de beste prijs.
Verzekeringsmakelaar Wikipedia.
Een registermakelaar brengt verzekeringen onder op de assurantiebeurs. Voorheen diende de makelaar hiervoor een bezoek te brengen aan de beurs van Amsterdam of Rotterdam. Tegenwoordig legt de makelaar per telefoon, fax of e-mail contact met verzekeraars en probeert zo overeenstemming te bereiken over de premie en voorwaarden.
FVF.
Binnenkort gaat Batibouw weer van start. FVF verstuurde in dit kader een persbericht om de consument, wanneer hij een woonkrediet wenst af te sluiten, attent te maken op de valstrikken voor zijn verzekeringen. Meer nieuws bekijken. Profiel van de makelaar.
Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar zoeken in België Verzekeringen.be.
Je kan bij je onafhankelijke verzekeringsmakelaar terecht voor een héél uitgebreid gamma aan verzekeringen.; Hij is onafhankelijk bij schade. Hierdoor kan hij optimaal uw belangen verdedigen.; Je mag ervan op aan dat je aan de beste prijs bent verzekerd.; Je onafhankelijke verzekeringsmakelaar kan je het best oplossingen op maat aanbieden. Ben je overtuigd dat het profiel van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar het best aan je noden voldoet, maak dan gebruik van de zoekmodule een onafhankelijke verzekeringsmakelaar zoeken in België waar je naast de contactgegevens ook nog verschilt van makelaar tot makelaar een contactformulier en een ruime profielbeschrijving kan terugvinden.
De verzekeringsmakelaar of tussenpersoon in verzekeringen.
Vandaag zijn ongeveer 17.500 makelaars, agenten en onder-agenten geregistreerd bij de FSMA. Er is een verschil tussen een makelaar en een agent.: De makelaar: een makelaar is een onafhankelijke partij, die bekijkt wat u nodig heeft, en op zoek gaat naar de beste verzekering voor u.
Wat is het verschil tussen een verzekeringsagent en makelaar?
Dat is een onafhankelijk adviseur die voor jou afzonderlijk de voordeligste oplossing zoekt. Bovendien kan hij je verzekeringen van diverse maatschappijen aanbieden. Je makelaar in verzekeringen is dus wettelijk noch economisch aan één bepaalde maatschappij gebonden. Zo kan hij je begeleiden bij je keuze uit het ruime aanbod.
Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar opzoeken in België Verzekeringen.be.
Een verzekeringsmakelaar opzoeken. Postcode of plaatsnaam. Straal rond postcode km. Ben je makelaar? Pas je kantoorgegevens zelf kosteloos aan via Binex. Krijg nieuwe klanten vanuit de offertes berekend op verzekeringen.be. Integreer de berekening op je eigen website. 2018 verzekeringen n.v.

Contacteer ons