Op zoek naar fidea verzekeringen?

 
fidea verzekeringen
Fidea Axa Allianz? Spaargids.be forum.
Wij zijn zowel voor auto als brand verzekerd bij Fidea. Heb altijd het idee gehad dat ik teveel betaalde, zeker voor de autoverzekering, maar heb daar nooit moeilijk over gedaan omdat onze makelaar iemand uit de familie was die ons ooit zeer goed heeft geholpen bij een schade dossier. Verder nog nooit beroep moeten doen op die verzekeringen, dus zelf zeer weinig ervaring.
Daarom kies je voor Fidea Fideajobs.
Daarom is werken bij Fidea ook boeiend voor jou. Een job bij Fidea houdt je meer dan bezig. voor starters hebben we een boontje. Starters motiveren en warm maken voor verzekeringen, daar maken we al meer dan 10 jaar werk van.
Fidea, Antwerpen Tel: 032038. Verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen goudengids.be.
Een recensie schrijven? Van Eycklei 14, 2018 Antwerpen. 03 203 85 11. Verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen. Andere interessante bedrijven in de buurt. Entrepotkaai 5, 2000 Antwerpen. Papaverstraat 39, 2170 Merksem Antwerpen. Verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids.
Fidea verzekeringen.
Delta Lloyd verzekeringen. Piette en partners. en verzekeraar heeft een belangrijke missie. Die bestaat erin dat cliënten in nood meteen, via hun verzekeringsbemiddelaar, een oplossing aangereikt krijgen die hen in staat stelt om vlug en correct de geleden schade te herstellen. Daarvoor moet een verzekeringsmaatschappij denken in termen van cliëntenbehoeften. De schadeverzekeringen moeten volledig zijn en flexibel aansluiten op het echte leven. Fidea neemt zijn opdracht ernstig.
Fidea autoverzekering vergelijken Vergelijk snel eenvoudig.
Via de knop Kortingen vind je de kortingen acties waarvan je kan genieten bij Fidea verzekeringen. Klik op de link Offerte in de prijssimulaties om een offerte te ontvangen voor de autoverzekering van Fidea. Criteria die de prijs van een autoverzekering beïnvloeden.
Fidea verzekeringen Verzekeringen.be.
Voor het ontstaan van Fidea verzekeringen moeten we eigenlijk teruggaan naar het voormalige Camer verzekeringen, die na een fusie met La Foncière en La Préservatrice wordt omgedoopt tot Precam verzekeringen. De jaren 90 waren turbulent door de vrije grensoverschrijdende dienstverlening binnen Europa.

Contacteer ons