Zoeken naar corona verzekeringen

 
corona verzekeringen
Corona Direct Kortingscode 50% Korting Oktober 2018 voor België.
Corona Direct is een van de belangrijkste online verzekeraars in België. Klanten van Corona Direct kunnen rechtstreeks contact opnemen over hun verzekeringen en eventuele schadedossiers. Ze hoeven dus niet langer naar een makelaar te stappen. Corona Direct is de ENIGE Belgische verzekeraar die autos per gereden kilometer verzekert.
Benoeming van Michel Luttgens als CEO van Corona Direct Verzekeringen Publicaties Belfius.
De raad van bestuur van Corona Direct Verzekeringen van 14 juni 2018 heeft Michel Luttgens als CEO van Corona Direct Verzekeringen benoemd. Hij volgt vanaf 1 september Yvon Castrique op. Lees het persbericht. Contacteer de dienst Media Relations. 32 2 222 02 58 57 56.
Corona Direct autoverzekering Voordelen, werkwijze offerte.
Corona Direct is een rechtstreekse verzekeraar die reeds meer dan 80 jaar bestaat. Ze maakt deel uit van de Belfius Insurance groep, de verzekeringspoot van Belfius Bank Verzekeringen die bestaat uit drie verzekeraars: Belfius Verzekeringen, DVV Verzekeringen en Corona Direct.
Corona Direct familiale verzekering Opzeggen Zeg Corona Direct online op.
sepastop.eu is niet geaffilieerd met Corona Direct. Corona Direct familiale verzekering opzegtermijn. Zoals alle verzekeringen in België dient u uw familiale verzekering minstens 3 maanden voor de jaarlijkse vervaldag op te zeggen. Indien u dit niet doet wordt uw verzekering stilzwijgend met 1 jaar verlengd.
Corona direct Verzekeringen.be.
Corona Direct biedt enkel schadeverzekeringen aan gaande van een kilometerverzekering autoverzekering, brandverzekering, hondenverzekering, hospitalisatieverzekering. Méér info, klik door naar de producten van Corona Direct verzekeringen. Via verzekeringen.be kan je alvast de premie voor jouw auto en brandverzekering bij Corona Direct berekenen!
Corona, de voordeligste kilometerverzekering.
Met Corona Direct kan u gemakkelijk uw verzekeringen regelen van bij u thuis zonder tijd te verliezen. De verzekeringspecialisten zijn per telefoon of via Internet 24u/24 beschikbaar. Klik hier om de autoverzekeringspremie van Corona Direct te vergelijken met die van andere verzekeraars.
Corona Direct Korting Tot 50% op je verzekering September 2017.
Je komt de Corona Direct tevredenheid te weten, wat je wellicht helpt bij het kiezen van een bepaalde verzekering. Aan de andere kant gebruikt Corona Direct deze ervaringen om hun service en producten uit te breiden. Ben je overtuigd van het gemak van de verzekeringen van Corona Direct?
Corona Direct.
Corona Direct Autoverzekering. Corona Direct is een pionier in de wereld van verzekeringen. In 1974 was Corona Direct de eerste directe verzekeraar in België. De verzekeraar pakt graag uit met hun vernieuwende ideeën. Zo introduceerden ze in 2006 als eerste de kilometerverzekering en in 2008 kwamen ze op de proppen met een voordelige hondenverzekering.
Corona Direct: Pechverhelping, Pechbijstand Kilometerverzekering.
In 1974 was Corona direct de eerste direct aanbieder van verzekeringen in België. U mag dus wel stellen dat we hier met een organisatie van pioniers te maken hebben. Meer informatie over Corona Direct. 1 Corona Direct: Groot geworden door eenvoudig te blijven.
Corona direct km-verzekering 3000km gratis tot eind November.
Corona kon deze aanbieding niet evenaren, daarom mijn switch. Toyota verzekeringen werken onder mandaat van Touring. Nu dat ik met mijn Harley bij hun verzekering ben, betaal ik n zeer lage premie. Harley verzekeringen werken onder het mandaat van Corona.

Contacteer ons