Meer resultaten voor corona verzekeringen

 
corona verzekeringen
Verzekeraar Corona Direct moet misleidende reclame stopzette. Het Nieuwsblad.
En dus wekt de publiciteit inderdaad een verkeerde indruk over de aard van het gepromote prijsvoordeel. De Jury heeft Corona Direct dan ook verzocht om de reclame niet meer te verspreiden. Bij Corona Direct was niemand meer bereikbaar voor commentaar.
Corona Direct, Haren Brussel Tel: 022442. Verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen goudengids.be.
U rekent immers op ons wanneer de nood het hoogst is en daarom staan wij voor een directe aanpak. Contacteer ons voor uw autoverzekering, familiale verzekering, hondenverzekering, woningverzekering, uitvaartverzekering, hospitalisatieverzekering en pechbijstand. Maak nu een afspraak en Corona Direct staat u meteen bij!
Corona Direct, een aanrader? Forum Test-Aankoop.
Gewoon zever, ik doe 1000 a 1500 km per jaar, en wilde ook eens weten hoeveel ik moest betalen bij corona, maar de verrassing was groot daar ik al meer dan 20 jaar in bunus maal 0 sta, maar moest nu 50% MEER BETALEN Dan mijn oude verzekering makelaar.
Corona direct kilometerverzekering Verzekeringen.be.
Wil je weten of de kilometerverzekering van Corona direct voordeliger voor jou is? Bereken en vergelijk hier de prijzen voor jouw autoverzekering. Bereken de prijs van jouw autoverzekering. BA familiale vergelijken. Vroeger aangevraagde offertes. Nummerplaat aanvragen online. Wie wij vergelijken. 2018 verzekeringen n.v.
Corona direct Verzekeringen.be.
Dit aanbod geldt niet als je eerst op Verzekeringen.be vergelijkt en vervolgens de autoverzekering rechtstreeks bij Corona Direct afsluit, zoals bijvoorbeeld op de website van Corona Direct zelf of telefonisch. Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen.
Corona Direct.
Bij Corona Direct is direct direct. We helpen u 24/24u. 02 244 23 23. Wij bellen jou. Corona Direct gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Indien u meer informatie wenst kunt u hier ons cookiebeleid lezen.

Contacteer ons