Meer resultaten voor verplichte verzekeringen woning

 
verplichte verzekeringen woning
Welke verzekering moet ik als verhuurder/huurder afsluiten? Structura.
U verzekert dus het best zelf uw eigen meubelen en andere persoonlijke goederen tegen brand, waterschade en natuurrampen. U bent ook aansprakelijk voor de schade die u aanricht aan derden, bijvoorbeeld als een brand vanuit uw woning overslaat naar de buren.
Woningverzekering: meer dekking dan je denkt.
Botsing: wanneer je woning schade heeft opgelopen doordat een voertuig er tegen is gereden, word je vergoed door uw woningverzekeraar. En vaak is dat ook zo bij schade door een boom die op je woning is gevallen zonder dat het stormde.
Verplichte verzekeringen Driesen-Huysmans.
Woning en gezin. Tak 21 en tak 23. Spaar en beleggingsverzekeringen. Gebouwen, goederen en transport. You are here. Home Verzekeringen Zelfstandigen Verplichte verzekeringen. Naast de aanbevolen verzekeringen zijn er voor zelfstandigen en kmo's' ook enkele verplichte verzekeringen. Burgerlijke aansprakelijkheid BA bedrijfswagens: net zoals voor autos van particulieren, is deze verzekering ook verplicht voor bedrijfswagens.
Verzekering huispersoneel: verplichte verzekering indien u huispersoneel in uw dienst heeft! Zakenkantoor Desiere.
aanrijdingsformulier aanvullende verzekering Algemeen Arbeidsongevallen Assuralia Auto auto-ongeval Autoverzekering BA Familiale Basisinformatie Bijstand Brandverzekering Brochures bromfiets buitenland Burgerlijke aansprakelijkheid diefstal dienstencheques DIV Electrische Fiets Europees aanrijdingsformulier Fiscaal optimalisatie Fiscaal sparen Gewaarborgd inkomen Gezin Gezondheid Groepsverzekering Hospitalisatie Hospitalisatieverzekering huispersoneel huuraansprakelijkheid Huurder inbraak individuele pensioentoezegging jongerenverzekering KMO Levensverzekering Levensverzekeringen loontrekkenden Motorfiets mypension.be Nieuwsartikels Nummerplaat Nuttige tips Oldtimer Ons kantoor op reis Particulier Particulieren Pensioen pensioenopbouw Pensioensparen Personeel Preventie Reisbijstand reisbijstandsverzekering Sparen Stroomonderbreking studenten Tak 21 Tak 23 Tips en advies VAPZ Veilig sparen Veilig thuis Verplichte verzekering Videozone Vrij beroep wachtpolis Webdiv Wegenbelasting wettelijk pensioen Woning Zelfstandige zelfstandigen ziekteverzekering.
Een verzekering brand en waterschade wordt verplicht voor de huurder Recht en Geld Plusmagazine.
Eén van de wijzigingen betreft de verplichte verzekering voor brand en waterschade. Inboedel en huurdersaansprakelijkheid. Vandaag is de brandverzekering niet wettelijk verplicht. Ook niet voor de huurder, tenzij de verhuurder die verplichting opgenomen heeft in het huurcontract. Maar de meeste huurders verzekeren wel hun aansprakelijkheid voor brand. Als huurder ben je aansprakelijk voor de schade die je veroorzaakt aan de woning die je huurt of aan derden, bijvoorbeeld je buren.
Bouwplaatsverzekeringen.
De verzekering Alle Bouwplaatsrisicos verzekert u voor schade tijdens de werken en, indien onderschreven, voor de aansprakelijkheid die tijdens deze werken opgelopen kan worden. Het faillissement van de aannemer valt hier niet onder. U laat uw woning bouwen of renoveren met de verplichte tussenkomst van een architect?
Juridisch nieuws over Belgisch en EU recht Lexalert.
De kosten voor een woning die privé gebruikt wordt door de bedrijfsleider, zijn niet automatisch aftrekbaar op basis van het argument dat op die manier een voordeel van alle aard toegekend wordt aan. Akkoorden over schorsing opzeggingstermijn arbeidsovereenkomst cassatie brengt duidelijkheid maar geen zekerheid.
Woningverzekering DVV Verzekeringen.
Zo bent u zeker dat u de juiste bescherming kiest voor uw thuis. Dit wil u ook weten. Stormschade aan uw woning. Een storm of hagelbui die uw huis beschadigt. Gelukkig kan u rekenen op uw verzekeringen. Doe bij schade zo snel mogelijk aangifte bij uw verzekeraar.
Verzekeringen: welke zijn verplicht en welke niet? Beobank.
Normaliter zal de eigenaar het gebouw zelf verzekeren en hoef je geen volledige woningpolis af te sluiten. Koop je een woning en ga je daarvoor lenen, dan kan de bank je ook verplichten een schuldsaldoverzekering af te sluiten. Vervolgens is er de familiale verzekering, die van pas komt wanneer er in de privésfeer schade wordt toegebracht aan een ander. Bijvoorbeeld: je zoon schopt met een voetbal de ruit van de buren stuk, dan dekt je familiale verzekering de schade. Een ander voorbeeld: je rijdt tegen de garagepoort van vrienden. Dan betaalt opnieuw jouw familiale verzekering de kosten terug. Check altijd wie er allemaal gedekt is door de verzekering. Tenslotte is er de ziekte en hospitalisatieverzekering. Deze zorgen ervoor dat doktersbezoeken, maar ook onderzoeken in het ziekenhuis en operaties gedeeltelijk terugbetaald worden. Via de verplichte ziekteverzekering mutualiteit of ziekenfonds heb je hoogstwaarschijnlijk al een mooie verzekering die je in heel wat gevallen dekt. Maar je kan ook nog extra verzekeringen afsluiten om de kosten die de verplichte ziekteverzekering niet dekt toch terugbetaald te krijgen, bijvoorbeeld een ziekenhuisopname met verblijf in een éénpersoonskamer.
Verzekeringen.
VMSW Ik ben particulier Lenen bij VMSW Wat zijn de belangrijkste verplichtingen? U moet een aantal verzekeringen afsluiten. Een brandverzekering is altijd verplicht, een schuldsaldoverzekering soms. Een verzekering Gewaarborgd Wonen is niet verplicht, maar wordt sterk aanbevolen. U moet verplicht een brandverzekering afsluiten voor uw woning.

Contacteer ons