Resultaten voor ombudsman verzekeringen

 
ombudsman verzekeringen
Welkom op de website van de Ombudsman van de Verzekeringen Ombudsman.as.
Ons juridisch kader. Ons laatste jaarverslag. Lijst van de vorige jaarverslagen. Nieuws van 24-04-2018. Perscommuniqué: Jaarverslag 2017 Ombudsman van de Verzekeringen. De Ombudsman van de Verzekeringen is een bemiddelingsdienst voor verzekeringsgeschillen. de Meeûssquare 35. 32 0 2 547 58 71.
Klachtenformulier Ombudsman.as.
De dagelijkse werking. De vertegenwoordigers van de VZW. Onze contacten met de buitenwereld. Ons juridisch kader. Ons laatste jaarverslag. Lijst van de vorige jaarverslagen. Nieuws van 24-04-2018. De Ombudsman van de Verzekeringen is een bemiddelingsdienst voor verzekeringsgeschillen. de Meeûssquare 35.
Wat te doen bij een geschil met uw verzekeraar? België Knack.be.
Bent u het niet eens met de oplossing of het antwoord van de verzekeraar, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de ombudsman van de Verzekeringen. Dat moet schriftelijk gebeuren, via een e-mail of een brief naar de ombudsman, of via het invulformulier dat u vindt op de website van de ombudsdienst.
Ombudsman van verzekeringen Makelaar in verzekeringen.
Dan wordt dit door de Ombudsman van de Verzekeringen en haar team onderzocht. Haar team, want de Ombudsman van de Verzekeringen is momenteel een vrouw. De Je Makelaar erkende makelaars in verzekeringen erkennen de rol van de Ombudsman reeds lang.
Ombudsman van de verzekeringen Belgium.be.
Belgium.be Informatie en diensten van de overheid. U bent hier. Home Ombudsman van de verzekeringen. Ombudsman van de verzekeringen. Square de Meeus 35. 02 547 58 71. Niet gevonden wat u zocht? Over deze website. Copyright 2018 Belgische Federale Overheidsdiensten.
Nieuwe website Ombudsman van de Verzekeringen Ombudsman.as.
Nieuwe website Ombudsman van de Verzekeringen. Welkom op de vernieuwde website van de Ombudsman van de Verzekeringen. U kan voortaan vrij eenvoudig zowel via PC, tablet als smartphone uw verzekeringsgeschil aan de Ombudsdienst voorleggen. Nieuws van 20-04-2018. Wenst u onze tussenkomst?
Ombudsman van de Verzekeringen Ombudsman.
Wie zijn wij? Andere nuttige diensten. Ombudsman van de Verzekeringen. De ombudsman van de verzekeringen onderzoekt verzekeringsgeschillen tussen de consument en de verzekeraar of verzekeringsmakelaar. Ze treedt ook op als beroepsinstantie voor klachten over de registratie in het Speciale" risico-bestand" van Datassur.
Ombudsman van de Verzekeringen Vlaanderen.be.
De Ombudsman en haar team onderzoeken verzekeringsgeschillen tussen de consument en de verzekeraar of de tussenpersoon in verzekeringen. Daarnaast treedt de bemiddelingsdienst ook op, als beroepsinstantie, voor klachten tegen de registratie in het Speciale risico-bestand van Datassur, een economisch samenwerkingsverband dat onder meer gegevensbanken van verzekeringen beheert.
Ombudsman van de verzekeringen FOD Economie.
Het moet gaan om een geschil met een verzekeringsonderneming of een verzekeringstussenpersoon in het kader van een bestaande verzekeringsovereenkomst in België voor een grensoverschrijdend geschil kan u zich richten tot de Ombudsman van de verzekeringen in het kader van FIN-NET alleen beschikbaar in het Frans, Engels en Duits.

Contacteer ons