Zoeken naar dexia verzekeringen

 
dexia verzekeringen
Motorverzekering Belfius.
Belfius Car is een verzekeringsproduct naar Belgisch recht van Belfius Verzekeringen NV, Karel Rogierplein 11, te 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. Raadpleeg de voorwaarden van de verzekeringspolissen het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.
Voertuigverzekering Belfius.
Optionele dekking van brand en diefstal voor nieuwe motorfietsen. Optionele dekking van de bestuurder. Motorverzekering Al onze verzekeringen voor uw voertuig. Autoverzekering: Belfius Car. De verzekering vergoedt de schade die u aan derden toebrengt. Onmiddellijke bijstand na een ongeval in België, 24/ 7.
DVV verzekeringen en Dexia Insurance fuseren De Standaard.
30/06/2005 om 0000: Bron: belga. BRUSSEL DVV verzekeringen en Dexia Insurance, twee verzekeringstakken van Dexia, fuseren tot Dexia Insurance Belgium DIB NV. De nieuwe verzekeringsmaatschappij zal worden geleid door één directiecomité voorgezeten door Guy Roelandt. Dat meldt Dexia in een persbericht.
Juridische fusie tussen DVV verzekeringen en Dexia Insurance van kracht op 30 juni 2005 Alle informatie.
De buitengewone algemene vergaderingen van DVV verzekeringen en Dexia Insurance hebben op 20 juni hun fiat gegeven voor de fusie die zal leiden tot de juridische integratie van de twee ondernemingen. Op 30 juni wordt de maatschappij DVV verzekeringen in de maatschappij Dexia Insurance geïntegreerd, waarna de nieuwe entiteit de naam Dexia Insurance Belgium NV krijgt afgekort DIB NV.
Historiek.
1998: Oprichting van Artesia Banking Corporation ABC en verwerving van Banque Paribas Belgium. 1990: Joint venture tussen Gemeentekrediet Belgium en Ethias met Mega Dexia Insurance. 1980: Ontwikkeling van bankverzekering met BACOB. 1929: De volksverzekeringen DVV worden opgericht. Belfius Insurance biedt producten aan onder de merknamen Belfius Verzekeringen, DVV, Corona Direct en Elantis.
Contact Belfius Verzekeringen.
Voor een klacht kan u in de eerste plaats terecht bij uw consultant, relatiebeheerder of polisbeheerder. Is dat antwoord niet voldoende, aarzel dan niet u te wenden tot de Klachtendienst van Belfius Verzekeringen, Karel Rogierplein 11 te 1210 Brussel of via e-mail: klachten@belfius-insurance.be.
Aansluitingformulier 2018 Belfius Verzekeringen.
Voor uw medewerkers. Voor uw patrimonium. Sparen en beleggen. Speciaal voor de publieke en sociale sector. Brochures en folders. Algemene voorwaarden IPID. Dossier en achtergrondinformatie. Verenigingen en VZWs Cover. Over Belfius Verzekeringen. Dossier en achtergrondinformatie. Nood aan extra dagen? Polis en waarborgen.
Vrijwilligerswerk Belfius Verzekeringen.
Over Belfius Verzekeringen. Dossier en achtergrondinformatie. Nood aan extra dagen? Polis en waarborgen. Veel gestelde vragen. Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk. Verenigingen en VZWs Cover. Dossier en achtergrondinformatie. Vrijwilligers kan men vinden in nagenoeg alle sectoren en maatschappelijke activiteiten. Vrijwilligers kan men vinden in nagenoeg alle sectoren en maatschappelijke activiteiten.
Verzekeringen Belfius.
Geniet een bescherming op de weg voor uw voertuig, de bestuurder en de passagiers dankzij de auto, motor en bromfietsverzekering van Belfius. Ontdek ons aanbod Verzekeringen voor uw gezin. Belfius biedt u diverse verzekeringsformules aan om u en uw gezin financieel te verzekeren.

Contacteer ons