Op zoek naar dexia verzekeringen?

 
dexia verzekeringen
Motorverzekering Belfius.
Belfius Car is een verzekeringsproduct naar Belgisch recht van Belfius Verzekeringen NV, Galileelaan 5, te 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. Raadpleeg de voorwaarden van de verzekeringspolissen het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.
Voertuigverzekering Belfius.
24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bijstand bij een ongeval of diefstal. Motorverzekering Al onze verzekeringen voor uw voertuig. Autoverzekering: Belfius Car. De verzekering vergoedt de schade die u aan derden toebrengt. Uitgebreide formule op maat. Bonus-malus aangepast aan uw rijervaring.
DVV verzekeringen en Dexia Insurance fuseren De Standaard.
30/06/2005 om 0000: Bron: belga. BRUSSEL DVV verzekeringen en Dexia Insurance, twee verzekeringstakken van Dexia, fuseren tot Dexia Insurance Belgium DIB NV. De nieuwe verzekeringsmaatschappij zal worden geleid door één directiecomité voorgezeten door Guy Roelandt. Dat meldt Dexia in een persbericht.
Belfius Insurance.
Historiek.
1998: Oprichting van Artesia Banking Corporation ABC en verwerving van Banque Paribas Belgium. 1990: Joint venture tussen Gemeentekrediet Belgium en Ethias met Mega Dexia Insurance. 1980: Ontwikkeling van bankverzekering met BACOB. 1929: De volksverzekeringen DVV worden opgericht. Belfius Insurance biedt producten aan onder de merknamen Belfius Verzekeringen, DVV, Corona Direct en Elantis.
Brandverzekering Belfius.
Belfius Home Family is een verzekeringsproduct naar Belgisch recht van Belfius Verzekeringen NV, Galileelaan 5, te 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. Raadpleeg de voorwaarden van de verzekeringspolissen het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.
Vrijwilligerswerk Belfius Verzekeringen.
Over Belfius Verzekeringen. Dossier en achtergrondinformatie. Nood aan extra dagen? Polis en waarborgen. Veel gestelde vragen. Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk. Verenigingen en VZWs Cover. Dossier en achtergrondinformatie. Vrijwilligers kan men vinden in nagenoeg alle sectoren en maatschappelijke activiteiten. Vrijwilligers kan men vinden in nagenoeg alle sectoren en maatschappelijke activiteiten.
Contact Belfius Verzekeringen.
Voor een klacht kan u in de eerste plaats terecht bij uw consultant, relatiebeheerder of polisbeheerder. Is dat antwoord niet voldoende, aarzel dan niet u te wenden tot de Klachtendienst van Belfius Verzekeringen, Galileelaan 5 te 1210 Brussel of via e-mail: klachten@belfius-insurance.be.
Verzekeringen Belfius.
Geniet een bescherming op de weg voor uw voertuig, de bestuurder en de passagiers dankzij de auto, motor en bromfietsverzekering van Belfius. Ontdek ons aanbod Verzekeringen voor uw gezin. Belfius biedt u diverse verzekeringsformules aan om u en uw gezin financieel te verzekeren.

Contacteer ons