Op zoek naar youngtimer verzekeringen?

 
youngtimer verzekeringen
Youngtimers: oldtimers voor iedereen Touring.
In geval van klacht kan u zich wenden per post tot Touring, Klachtendienst, 44 Wetstraat, 1040 Brussel of per mail tot complaint@touring.be. Indien u geen voldoening krijgt, kan u zich wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel per fax op 02/547.59.75.
Youngtimer Verzekering. jaguar_new_logo. Combined Shape.
Deze site van Veenstra en de Jong Assurantiën is er voor het afsluiten van een verzekering voor jouw oldtimer of youngtimer zonder romslomp. Ben je in het bezit van een youngtimer of oldtimer die 10 jaar is of ouder en je hebt nog een auto voor dagelijks gebruik?
Verzekering vrijetijdsvoertuigen Ethias.
Indien u geen voldoening krijgt, kan u zich wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel, fax 02 547 59 75. Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimaal surfcomfort te bieden en u persoonlijke boodschappen en aanbiedingen te tonen.
Hoe krijg je een oldtimer en youngtimerverzekering? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Er is geen officiële definitie die bepaalt of een auto een youngtimer is. Sommige verzekeraars behandelen een 10 jaar oude auto al als youngtimer, jonge oldtimer of hobbytimer maar meestal moet de leeftijd tussen de 15 en 25 jaar liggen.
Hobbytimerverzekering aan 200 euro voor uw sportwagen, cabrio, coupé, Erard Verzekeringen nv.
Dat kortingstarief wordt mogelijk gemaakt door de link te leggen met de overige gezinsverzekeringen, zoals dagelijkse wagen, brand, familiale., Merk op dat we hier niet spreken over een bepaalde leeftijdsgrens! Dit is uniek aan het productengamma van Erard Verzekeringen nv.
Youngtimer verzekering Reus Verzekeringen.
Zo kunnen u een eigen risico aanbieden wat varieert van 125, tot maximaal 2.500, Daarnaast bent u helemaal vrij in het kiezen van aanvullende dekkingen voor uw youngtimer. Wilt u meer weten over het verzekeren van youngtimers? Kijk dan op onze website: Youngtimer-Verzekering.nl. Direct zaken doen? Bel dan: 0228 745 051. 0183 201 115. 4201 GA Gorinchem. 4205 AA Gorinchem. Copyright copy 2018 Reus Verzekeringen.
Youngtimer-Verzekering.nl specialist voor uw youngtimer verzekering.
4205 AA Gorinchem. Copyright 2018 Youngtimer-Verzekering onderdeel van Reus Verzekeringen. De specialist in youngtimer en oldtimerverzekeringen. Alle rechten voorbehouden. Reus Verzekeringen is aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626.
Youngtimer verzekering Oldtimerverzekering vergelijken.
In principe dient de auto onder een normale autoverzekering verzekerd te worden, gezien deze nog niet oud genoeg is voor een oldtimerverzekering. Echter wanneer de auto alleen voor hobby matige doeleinden gebruikt wordt is een autoverzekering erg duur, daarom zijn er ook bepaalde verzekeraars die zich gericht hebben op speciale youngtimer verzekeringen.

Contacteer ons