Resultaten voor youngtimer verzekeringen

 
youngtimer verzekeringen
Youngtimers: oldtimers voor iedereen Touring.
In geval van klacht kan u zich wenden per post tot Touring, Klachtendienst, 44 Wetstraat, 1040 Brussel of per mail tot complaint@touring.be. Indien u geen voldoening krijgt, kan u zich wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel per fax op 02/547.59.75.
Hoe krijg je een oldtimer en youngtimerverzekering? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Soms kun je de youngtimer alleen goedkoper verzekeren als tweede auto. Een voordeel van een youngtimerverzekering is dat de verzekeraar rekening houdt met de bijzondere waarde van de auto. Normaal gesproken vergoedt een autoverzekering bij total loss de dagwaarde van de auto. Bij een youngtimerverzekering krijg je met een taxatierapport zon 150 de taxatiewaarde vergoedt. Weinig verzekeraars bieden speciale youngtimerverzekeringen aan. Je kunt je aankomende klassieker vaak wel verzekeren tegen taxatiewaarde. Neem hiervoor contact op met de verzekeraar van je keuze. Ook hiervoor geldt dat je wel een taxatierapport moet overleggen dat is opgesteld door een erkende taxateur. Tweede auto verzekeren. Korting voor je rijstijl. Zelfrijdende auto verzekeren. Nieuws Delta Lloyd per 1 juli uit de lucht. Nieuws Lagere uitkering inzittendenverzekering zonder autogordel. Nieuws Duidelijkheid over opzegkosten bij verzekeringen.
Verzekering Youngtimer Protection Voertuigen Prachtige Auto. Verzekering Youngtimer Protection Voertuigen Prachtige Auto.
Welke afschrijving wordt er toegepast in het kader van deze dekking? In geval van totaal verlies of diefstal zal er geen afschrijving van toepassing zijn gedurende de eerste 24 maanden volgend op de datum van de waardebepaling van het verzekerde voertuig.
Youngtimer verzekering Voordelig en snel je Youngtimer verzekeren. jaguar_new_logo. Combined Shape.
Bij de oldtimerverzekering.nl ben je aan het juiste adres. Voor de youngtimer hebben wij een zeer aantrekkelijk tarief en een aantal unieke voordelen die je niet snel ergens anders aantreft. De youngtimer is verzekerd in geheel Europa en is pechhulp in Nederland gratis meeverzekerd.
Hobbytimerverzekering aan 200 euro voor uw sportwagen, cabrio, coupé, Erard Verzekeringen nv.
Dat kortingstarief wordt mogelijk gemaakt door de link te leggen met de overige gezinsverzekeringen, zoals dagelijkse wagen, brand, familiale., Merk op dat we hier niet spreken over een bepaalde leeftijdsgrens! Dit is uniek aan het productengamma van Erard Verzekeringen nv.
Youngtimer-Verzekering.nl specialist voor uw youngtimer verzekering.
1627 LG Hoorn. Copyright 2018 Youngtimer-Verzekering onderdeel van Reus Verzekeringen. De specialist in youngtimer en oldtimerverzekeringen. Alle rechten voorbehouden. Reus Verzekeringen is aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626.
Youngtimer Verzekering. jaguar_new_logo. Combined Shape.
Deze site van Veenstra en de Jong Assurantiën is er voor het afsluiten van een verzekering voor jouw oldtimer of youngtimer zonder romslomp. Ben je in het bezit van een youngtimer of oldtimer die 10 jaar is of ouder en je hebt nog een auto voor dagelijks gebruik?
Youngtimer verzekering Oldtimerverzekering vergelijken.
In principe dient de auto onder een normale autoverzekering verzekerd te worden, gezien deze nog niet oud genoeg is voor een oldtimerverzekering. Echter wanneer de auto alleen voor hobby matige doeleinden gebruikt wordt is een autoverzekering erg duur, daarom zijn er ook bepaalde verzekeraars die zich gericht hebben op speciale youngtimer verzekeringen.

Contacteer ons