Resultaten voor youngtimer verzekeringen

 
youngtimer verzekeringen
Hobbytimerverzekering aan 200 euro voor uw sportwagen, cabrio, coupé, Erard Verzekeringen nv.
Dat kortingstarief wordt mogelijk gemaakt door de link te leggen met de overige gezinsverzekeringen, zoals dagelijkse wagen, brand, familiale., Merk op dat we hier niet spreken over een bepaalde leeftijdsgrens! Dit is uniek aan het productengamma van Erard Verzekeringen nv.
Youngtimer Verzekering vergelijken Youngtimer-Verzekering.nl.
Daarnaast is de premie stukken lager in vergelijking met een gewone autoverzekering aangezien verzekeraars begrijpen dat u extra zuinig bent op uw youngtimer. Exclusieve auto verzekering. 1627 LG Hoorn. Copyright 2018 Youngtimer-Verzekering onderdeel van Reus Verzekeringen. De specialist in youngtimer en oldtimerverzekeringen.
Youngtimer verzekeren met de Autoverzekering van Centraal Beheer.
Uw youngtimer verzekeren met een WA of All Risk verzekering. Heeft u uw auto nog geen 3 jaar geleden gekocht? En is uw auto total loss of gestolen? Dan betalen we het bedrag dat u voor de auto betaalde. Behalve als u meer dan 50.000, voor uw auto betaalde. Dan krijgt u de dagwaarde plus 10%. Kocht u uw auto langer dan 3 jaar geleden? Dan betalen we de dagwaarde. De dagwaarde is het bedrag dat de auto vlak voor de schade of diefstal waard was. Met de WA verzekering bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto. De WA verzekering wordt door andere verzekeraars ook wel WA-Plus of WA Beperkt Casco genoemd. De All Risk verzekering is de meest uitgebreide Autoverzekering. Het voordeel van een All Risk verzekering is dat u ook bent verzekerd voor de schade aan uw eigen auto. Een All Risk verzekering wordt op de polis ook wel WA Volledig Casco genoemd. Handig om te weten. Dit kunt u ook verzekeren. U kunt de Autoverzekering uitbreiden met andere verzekeringen.
Verzekering Youngtimer Protection Voertuigen Prachtige Auto. Verzekering Youngtimer Protection Voertuigen Prachtige Auto.
Welke afschrijving wordt er toegepast in het kader van deze dekking? In geval van totaal verlies of diefstal zal er geen afschrijving van toepassing zijn gedurende de eerste 24 maanden volgend op de datum van de waardebepaling van het verzekerde voertuig.
Youngtimers: oldtimers voor iedereen Touring.
In geval van klacht kan u zich wenden per post tot Touring, Klachtendienst, 44 Wetstraat, 1040 Brussel of per mail tot complaint@touring.be. Indien u geen voldoening krijgt, kan u zich wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel per fax op 02/547.59.75.
Youngtimer-Verzekering.nl specialist voor uw youngtimer verzekering.
1627 LG Hoorn. Copyright 2018 Youngtimer-Verzekering onderdeel van Reus Verzekeringen. De specialist in youngtimer en oldtimerverzekeringen. Alle rechten voorbehouden. Reus Verzekeringen is aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626.
Hoe krijg je een oldtimer en youngtimerverzekering? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Er is geen officiële definitie die bepaalt of een auto een youngtimer is. Sommige verzekeraars behandelen een 10 jaar oude auto al als youngtimer, jonge oldtimer of hobbytimer maar meestal moet de leeftijd tussen de 15 en 25 jaar liggen.
Youngtimer verzekering Oldtimerverzekering vergelijken.
In principe dient de auto onder een normale autoverzekering verzekerd te worden, gezien deze nog niet oud genoeg is voor een oldtimerverzekering. Echter wanneer de auto alleen voor hobby matige doeleinden gebruikt wordt is een autoverzekering erg duur, daarom zijn er ook bepaalde verzekeraars die zich gericht hebben op speciale youngtimer verzekeringen.

Contacteer ons